Skeniranje rendgen snimaka i magnetne rezonance

Skeniranje rendgen snimaka i magnetne rezonance nije moguće obaviti standardnim skenerima, bilo kućnim ili profesionalnim koji nemaju adekvatan dodatak za transparentne materijale. Da bi skenirani rendgen snimak ili snimak magnetne rezonance bio upotrebljiv moraju da se vide detalji kako u svetlim tako i u tamnim delovima snimka što nije moguće postići standardnim skenerima. Za skeniranje rendgen snimaka i magnetne rezonance koritimo EPSON skener formata A3 sa adekvatnim dodatkom za transparentne materijale koji omogućava kvaliteno skeniranje. Skenirani materijal možemo arhivirati na CD, DVD ili USB. Ukoliko je potrbno da se skenirani materijal šalje preko elektronske pošte (e-mail) prilagodićemo rezoluciju da ne dođe do gubitka kvaliteta a veličina fajla da bude odgovarajuća za slanje preko interneta.

2 thoughts on “Skeniranje rendgen snimaka i magnetne rezonance”

 1. Meni je doktor dao snimak magnetne rezonance na disku. Neki nepoznat format. Da li mozete da stampate sa diska u tom obliku?

  1. Poštovani,
   na CD-u se obično nalazi program koji vam omogućava da pregledate snimke.
   Na cd-u su verovatno svi snimci koji su rađeni. To je mnogo više snimaka nego što se nalazi na filmovima koji se dobiju nakon snimanja. Da bi štampali morali bi tačno da znate koji snimci su vam potrebni.
   Ukoliko niste u mogućnosti da pregledate CD možete navratiti do nas.

Comments are closed.